Bugun...



Sağlık Vakfı’nın acı kaybı, Kaan Erenler yaşama tutunamadı

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde yaşayan ve Bodrum Sağlık Vakfı’nda hem eğitim alan hemde seramik atölyesinde yaptığı çalışmalar ile bilinen bedensel engelli 44yaşındaki Kaan Erenler’in yaşamını yitirmesi yakınlarını ve Bodrumluları üzdü.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2021 21:33

Sağlık Vakfı’nın acı kaybı, Kaan Erenler yaşama tutunamadı

Turgutreis Mahallesi’ndeki Bodrum sağlık Vakfı Engellliler ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören ve seramik atölyesinde çalışmalar yaparak vakıfa gelir temin eden  Kaan Erenler’ in kas hipotrofisi hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ve yaşamını yitirdiği belirtildi.

 

Bodrum Sağlık Vakfı’ndan Erenler’in ölümü ile ilgili açıklama yapıldı.

 “Vakfımızın başı sağ olsun… Vakfımızın Seramik Atölyesinden emekli sevgili Kaan Erenler, 20 Nisan Salı günü, mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşüp, yaşama veda etti.  15 yıldır vakfımız seramik atölyesine emek vermiş, çalışmalarıyla, azmiyle arkadaşlarına, sevenlerine ve tüm Bodrum’a örnek olmuştur.  Öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ailesi olarak kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Cenazesi 22 Nisan Perşembe günü memleketi Zonguldak’ta toprağa verilecektir. Mekânın cennet olsun Kaan… Seni unutmayacağız…”

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI