Bugun...



Sağanak yağış Bodrum’u 15 dakikada felç etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde beklenen sağanak yağış akşam saatlerinde geldi. Cadde ve sokaklar sel altında kaldı ev ve işyerlerini su bastı. 15 dakikada yaklaşık 55 kilogram yağışın düştüğü ilçede hayat felç oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-11-2022 19:18:00 Tarih: 21-11-2022 19:09

Sağanak yağış Bodrum’u 15 dakikada felç etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ilçede hayatı felç etti.

 

15 DAKİKADA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Yaklaşık 15-20 dakika süren yağış sırasında Yokuşbaşı ve Gökçeler dağından gelen sel suları şehir merkezindeki cadde ve sokakları nehire çevirdi.

Şehir merkezindeki ev ve işyerleri sular altında kalırken restoranlarda yemek yiyen turistlerde sağanak yağış ve göle dönen caddeleri ilgi ile izledi.

 

 

 

 

ALT YAPI TAM OLMAYINCA ÜST YAPI FELÇ OLUYOR

Kumbahçe Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Ali Mercan “Her yağışta aynı kaderi yaşıyoruz. Sokaklar dar tam yapılamayan alt yapı nedeniyle ufacık bir yağışta üst yapıda felç oluyor” dedi. Mazgallar tıkanınca rögarlar patladı. Sağanak yağış sırasında Belediye itfaiyesi, zabıta ekipleri ve trafik polisleri alarma geçti, maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Mesai çıkışına denk gelen sağanak yağış sırasında trafik felç oldu, Bodrumlular saatlerce evine ulaşamadı. İlçenin kırsal kesiminde ise bağ evleri ve damlar sular altında kaldı. Metrekareye 55 kilogram yağışın düştüğü Bodrum’da sağanak yağışın aralıklarla devam edeceği belirtildi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI