Bugun...



Sabiha Gökçen Havalimanı Oteli'nde yolculara test hizmeti

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Airport Otel, konaklama yapan müşterilerine otel içinde PCR, antijen ve antikor test hizmeti sunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2021 21:47

Sabiha Gökçen Havalimanı Oteli'nde yolculara test hizmeti

İSG Airport Otel ve Smartlab yetkilileri yaptıkları açıklamada iki ayda 500'den fazla konaklama müşterisinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test hizmetlerinden faydalandığını söylediler.


Otel içerisinde numune alımı için özel bir bölüm oluşturduklarını belirten yetkililer, sürecin işleyişiyle ilgili şunları anlattılar: "Müşterilerimiz resepsiyona test hizmeti almak istediklerini söyledikten sonra hemen numune alınması için havalimanında bulunan test merkezinden ekip talep ediyoruz. Gelen ekip numune alımı için ayrılan odada gerekli işlemleri yaptıktan sonra 2,5 ile 4 saat içerisinde test sonucunu bildiriyor. Bizler de müşterimize test sonucunu aktarıyoruz."

Verilen bilgiye göre, testleri pozitif çıkan kişilerin izolasyonu için de odalar ayrılırken, Kovid-19 testi pozitif çıkan kişi ailesiyle konaklama yapıyorsa bulaşma riskini azaltmak için aile bireyleri farklı odalarda izole ediliyor. Otel içinde verilen test hizmeti sadece otel müşterilerine özel sunulurken, test ücreti ise sadece 250 TL.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI