Bugun...

"kenttv" İLE İLGİLİ HABERLER

Aras: Belediye şirketini 9 milyon TL.  kara geçirdik
Geçtiğimiz günlerde Sayıştay Raporları’nda Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. Şirketi’nin 2019 yılı raporlarında borç içerisind..
Yanıbaşımızdaki doğa ve tarih güzelliği, Menet Adası’nı bilirmisiniz?
Mujğla’nın Milas ile Aydın’ın Söke sınırları içerisinde ki Bafa Gölü’nde küçük bir adacık vardır. Menet Adası Ekosistemi..
‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e başvurular devam ediyor
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından düzenlenen, Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve tek fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Ha..
BU SENE BASILI KARNE OLMAYACAK.YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN
Okullarda karne verilecek mi? Yarıyıl tatili ne zaman başlayacak?
Gökova Susam'ı gelecek nesillere aktarılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi yıllardır Muğla’da yetiştirilen Gökova susamını, meydana gelebilecek salgın, doğal afet, kıt..
Kumar masasında yakalananlara 32 bin TL. para cezası
Milas ilçesinde bir iş yerinde kumar oynayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 10 kişiye, 32 b..
81 ile yazı gönderildi, aşılama nasıl yapılacak?
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Covid-19 aşıları hakkında 81 ile resmi yazı gönderildi. Gö..
Kardak karıştı, Türk -Yunan sahil güvenlik botları çarpıştı
Muğla’nın Gümüşlük Mahallesi açıklarında Kardak Kayalıkları’na gelmeye çalışan Yunan balıkçıları önleyen Türk sahil güve..
Bodrum'da yaşamıştı. 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı
Bodrum'da büyüyen ve anne babasının ayrılmasından sonra zor günler geçiren L.Ş. nin hamile olduğu ortaya çıktı. Rahatsız..
Lokmacı Ana'dan Klarnet eşliğinde fidan dikimi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde narenciye reçeli üretimi yapan ünlü Lokmacı Ana ve çocukları personeli ile fidan dikimi gerçe..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI