Bugun...

"kenttv" İLE İLGİLİ HABERLER

Dünya Patent Ligi'nde sınıfta kaldık!
Türkiye, Avrupa’da patent başvurularında 594 adet ile 24’üncü sırada yer alırken, ABD, Almanya ve Japonya gibi ülkeler o..
Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt Didim’de ölü bulundu
Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatı..
Yasak başladı. Bodrum ve Muğla dahil. İçişleri Bakanlığı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detayları hatırlattı
İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kı..
Yunan gemisine Türk Sahil Güvenlik’ten müdahale
Mültecileri, Türk kara sularına itmeye çalışan Yunan gemisine Türk Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti.
Sahillere mermer tozu döken iki otele  575 bin TL. ceza kesildi
Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerinde sahillerine mermer tozu döken 37 turistik tesis incelemeye alındı. Çevre ve Şehirc..
Bodrumlu Kadınlar İstanbul Sözleşmesi eyleminin 5. gününde meydandaydı
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrumlu Kadınlar Gurubu İstanbul Sözleşmesi protestolarını 5. Günü akşamındada sürdürdüler..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmaris’te partililerle buluştu
AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen Marmaris’te Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile b..
Sektör krizde ama, 11 yeni otel ve 1300 yatak daha geliyor
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, şubat ayında teşvike bağlanan yatırımları açıkladı. Şubat ayında Türkiye genelinde toplam..
Bodrum’un şampiyon deve güreşçisi Seçil yaşama tutunamadı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde deve güreşlerine tutkusu ile bilinen ve Gavlı isimli devesi ile sık sık şampiyonluklar kazana..
Marmaris ve Datça açıklarında  4,1 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.26'da Girit Adası'nın..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI