Bugun...

"kenttv" İLE İLGİLİ HABERLER

300 milyon liralık arsa vurgunu, 106 gözaltı
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ankara merkezli 14 ilde eş zamanlı düzenledik..
Öğretmen A. Beken yazdı: Bi Dur Durmazgil'in Maceraları
Çocukların en çok sevdiği komedi, macera, fantastik, bilim-kurgu ve seviyeli korku ögeleriyle çıkan ‘’GECE YARISI ZİYARE..
Dört ayağı, kuyruğu ve boğazı kesilmiş vaziyette bulundu...
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir sokak köpeği dört ayağı, kuyruğu ve boğazı kesilerek öldürüldükten sonra çuvala konular..
Antik yolda doğa yürüyüşleri için işaretleme yapıldı
Bodrum Belediyesi ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği (BODOSK) iş birliğinde, 188 kilometrelik Leleg Yolu rotasında b..
Yalıkavak denizde feci ölüm. İskelenin altındaki aydınlatmaları tamir için denize girdi
Bodrum'da bir restorana ait iskelenin altında bulunan aydınlatma lambalarını tamir etmek için denize giren elektrik tekn..
Bodrum Eğitim Sen: Okul öncesi öğretmenler için acilen düzenleme yapılması gerekir
Bodrum Eğitim Sen Şubesi tarafından bugün yazılı açıklama yapıldı. Pandemi sürecinde öğretmenlerin sağlıklarının göz ard..
CHP'li Alban: Bu yaz ormanlarımızda sabotaj olayları artabilir
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, önceki gün iki ayrı ilçede 5 dakika arayla çıkan orman yangınlarına dikkat çekerek,..
Akbük koyunda yıkım gerginliği
Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Cennet Akbük koyunda kaçak yapıların yıkımı için gelen ekiplerle yapı sahipleri arasında g..
Bisiklet yolları yenileniyor
Milas Belediyesi, ilçe genelindeki bisiklet yollarının bakıma aldı. Çalışmayla bisiklet yollarının modern bir havaya kav..
Sağlık çalışanlarına moral grafitileri
Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına moral olması amacıyla Bilkent Şeh..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI