Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

ANEX Tour Kazakistan ile Air Astana arasında önemli partnerlik anlaşması
ANEX Tour Kazakistan’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu defa ANEX Tour Kazakistan, Kazak milli bayrak taşıyıcıs..
Seçim barajı düşürülüyor! AK Parti ilk kez rakam verdi: 5 ya da 7 olacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, seçim barajını düşürmek istediklerini belirterek "7 mi olur 5 mi olur, h..
Denizcilerden ortak çağrı: Koylara yapılan yatırımlar zarar verme boyutuna ulaştı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Deniz Ticaret Odası ve Bodrum denizciler Derneği yöneticileri ortak basın açıklaması yaparak ..
Dünya digital göçebelik peşinde, Türkiye'de Ege favori konumda
Dünyanın dört bir yanında istediği yaşam koşullarında uzaktan çalışan dijital göçebeler, pandeminin etkisiyle yurt içind..
Duba hırsızı kameralara yakalandı
Milas’ta meydana gelen ilginç hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Okul bölgesi olduğu için güvenlik amacıyla ..
Kara Ada açıklarında batmakta olan bottan  34 göçmen kurtarıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında botları su alan göçmenler bu gece yarısı sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıl..
Yaralı Yılkı atına belediye sahip çıktı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaralı olarak bulunan Yılkı Atı, Marmaris Belediyesine ait Hayvan nakil aracı ile geçici ha..
Ege Denizi’nde fırtına ve sağanak bekleniyor
Ege Denizi’nde bugün fırtına ve bazı yerlerde sağanak yağışların etkili olması beklenirken, yaşanabilecek olumsuzluklar..
'Gülen yüz emojili yılan 6 bin dolara satıldı
Derisinde üç adet 'gülen yüz emojisi' motifi bulunan Kraliyet Pitonu cinsi yılan, 6 bin dolara (yaklaşık 45 bin TL) satı..
Öz kızından çocuğu olan babaya 22,5 yıl hapis cezası
Evli olan öz kızı H.A.'ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu ve kızının 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğu DNA testiyle be..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI