Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Fark yaratan belediyeden Halkın Bakkalı ve Emek Evi….
Fındıklı Belediyesi yine fark yarattı. Fındıklının kadınlarından aldığım güzel haberler, pandemi sürecinin dünya üzerind..
Bodrum’da yaşamını yitiren yazar Erol Toy son yolculuğuna uğurlandı
Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan mahallesinde iki gün önce yaşamını yitiren öykü, roman, deneme ve eleştiri yazarı Erol To..
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Müzik dünyası nefesini tuttu ve bu gece sahiplerini bulan Grammy Ödül Töreni'ne kilitlendi... Birçok isim farklı kategor..
Çevrecilerden “Mermer tozu ile plaj yapıyorlar” tepkisi
Muğla’nın Milas ilçesinde lüks bir otelin sahiline kamyonlarla mermer tozu dökülerek plaj yapılması sert tepkiye neden o..
Büyükşehir ilk yardım eğitimleri yeniden başladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi pandemi kısıtlamaları nedeniyle ara verilen ilk yardım eğitimlerine tekrar başladı. ..
Tacizci avukata kıyak gibi ceza indirimi…
18 yaşından küçük olan iki genç kız bir sosyal medya paylaşımından ötürü davalık oldu. Baro tarafından atanan Avukat S.K..
Sezon açılışı öncesinde vaka artışı alarm veriyor, Avrupa'da 3. dalga konuşuluyor
Avrupa’da ve Türkiye’de koronavirüs salgınına yönelik alınan önlemler kapsamında getirilen kısıtlamalar yumuşatılmaya ha..
Otogarda uyuşturucu gerginliği
Milas’ta otogardaki bir yolcu otobüsünde şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın üzerinde arama yapan polis, bir miktar..
Pandeminin yıldönümünde yeni dalga uyarısı
Solunum Derneği TÜSAD, pandeminin birinci yılında yeni dalga uyarısında bulundu. İlk COVID-19 vakasının açıklandığı 11 ..
Hafta boyunca yağacak… Fırtına ve sel uyarısı geldi!
Son günlerde yurt genelinde sakin geçen hava durumu bugünden itibaren değişiyor ve Türkiye yeni bir yağışlı hava dalgası..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI