Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Beş kilometre yürüdüler, film gibi operasyon ile kurtardılar
Muğla'nın Marmaris ilçesinde sarp arazide yaralı bir yaban atı (Yılkı atı) olduğu ihbarı üzerine harekete geçen ekipler,..
Büyükşehir’den Gençlere Nutuk ve Türk Bayrağı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Türk ulusunun bağımsızlığına atılan ilk adımı olan 19 Mayıs’ı, 1..
Mağaralardaki tozla tarihi aydınlatacaklar
Bilim insanları, bir İspanyol mağarasında 100.000 yıl önceden kalmış kan ve dışkı izlerini inceleyerek Avrupa'nın Neande..
ÇYDD: Ülkeye turist girişleri aşı karnesine bağlansın
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi ve Tüm Şubeleri’nden bugün yapılan yazılı açıklamada şunlar belirtildi. ..
'Avrupa'nın en büyük plastik atık çöplüğü olmaya devam ediyoruz'
Çevre örgütü Greenpeace tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, geçen yıl İngiltere'deki plastik atıkların yaklaşık ..
Semt pazarları günlerinde düzenleme yapıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ‘Kademeli Normalleşme Tedbirleri’ kapsamındaki genelge doğrultusunda, Bodrum Be..
Yabani hayvanlar için göletlere su takviyesi yapılıyor
Bodrum’un kırsal bölgelerinde bulunan ve yaz aylarında sıcaklığın artması ile kurumaya başlayan göletlere Bodrum Belediy..
Aranıyordu, kapanmada 10 km. uzakta bulundu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’nin yardımları ile bir otelde konaklayan Alzheimer hastası şahıs dün akşam ..
73 ilin barosundan Doğu Türkistan açıklaması
73 ilin barosunun Doğu Türkistan'da yapılan hak ihlallerine yönelik ortak açıklamasında "Bütün ilgilileri bu noktada sor..
Ak Partili Gökmen: 44 milyon metrekareyi imara açtığınızda neden sustunuz
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada “Bodrum Belediyesi hazine arazileri satışlarından ald..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI