Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye’nin üç geleneksel mirası daha UNESCO adayı
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin geleneksel mirasları “Geleneksel Ahlat Taş İşçiliği”, “Sedef Kakma Sanatı” ile “..
Polis Müzesi açıldı. Tam 176 yıllık hafızaya sahip
Açılışı yapılan Polis Müzesi’nde kuruluşundan bugüne Türk polisinin kullandığı silah, mühimmat, araç gereç ve kıyafet il..
Maldivler olmaya kesin kararlıyız, bu kez Turgutreis sahiline kamyonlarla döktüler
Bodrum’un Yalıkavak, Gündoğan ve Güvercinlik Mahalleleri’ndeki beş yıldızlı otel ve tatil sitelerinin Maldivler olma hey..
Yunanistan adalarındaki turizmciler: Battık, gümrük kapılarını acilen açın...
Yunanistan’ın Ege’deki adalarında faaliyet gösteren turizmciler ortak aldıkları karar ile adalardaki hudut kapılarının a..
Piknikte facia. Baraj gölüne uçan kamyonetteki kadın öldü
Pikniğe giden ailenin bulunduğu kamyonetin el freni çekilmeyince, kamyonet göle sürüklendi. Sulara gömülen kamyonette bi..
Uyuşturucuyu deterjan kutusuna saklamış
Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonda deterjan kutusu içerisine saklanmış uyuş..
Lokanta camiye dönüştürüldü
Lokanta camiye dönüştürüldü Muğla'da üretilen ürünleri Avrupa ülkelerine göndererek Türkiye'nin yaş sebze ve meyve ihrac..
Belediye nikahları canlı yayınlayacak
Marmaris Belediyesi, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında yeni evlenecek çiftler için online nikah uygulaması ..
Askeri eğitim uçağı denize düştü, kurtarma çalışmaları devam ediyor
İzmir'in Foça ilçesi Mersinaki mevkisinde askeri eğitim uçağının düştüğü ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık..
Bakan Ersoy Nisan’da sezonu açarız demişti, ama oteller açılışlarını erteliyor
Başta artan vaka sayıları ve kaynak pazarlardaki son gelişmeler ve kısa çalışma ödeneğinin kesilmesi olmak üzere peş peş..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI