Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

CHP ilçe binasına 128 milyar dolar nerede pankartı asıldı
Bodrum CHP İlçe binasına bugün öğle saatlerinde asılan ve üzerinde 128 Milyar Dolar Nerede yazılı pankart ilgi çekti. İl..
Kurşunlanan kedi operasyon için İstanbul’a gönderildi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile vurulan ve omurgasına denk gelen mermi nedeni il..
Rally’de ortalığı karıştıran ünlü oyuncuya Bodrumlulardan çok sert tepki
Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen BOTAV Rally Bodrum’un ödül töreninde arkadaşları ile birlikte çıkardığı kavgada or..
İdyma Antik Kenti ve Akyaka Ortaçağ Kalesi’nde kazı çalışmalarına başlandı
Tarihi ve kültürel değerleriyle zengin turizm potansiyeline sahip olan Muğla’da bulunan antik kentlerin etkin tanıtımını..
Baba ve oğlunu öldüren cinayet zanlısı yolda yürürken yakalandı
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy’de yaklaşık bir hafta önce tartıştığı komşusu baba ve oğlunu kurşun yağmuruna..
Milletvekili Ergun Kargı Koyu’nun imara açılmasını meclise taşıdı
İYİ Parti Muğla Milletvekili Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, Datça'nın Kargı koyundaki arazi üzerinde otel ve otop..
Kısmi kapanma ulaşım sektörünü nasıl etkileyecek, Erhan Atan anlattı
Alınan yeni kararlar ile iki haftalık kısmi kapanma uygulanacağı açıklandı. İller arası ulaşımın yasaklanmasının sektöre..
Ege beşik gibi 7 saatte 100’ün üzerinde artçı deprem yaşandı
Bodrum ve Datça ilçeleri açıklarında dün gece meydana gelen 5.3 şiddetindeki depremin ardından bölgede 7 saat içerisinde..
İçişleri Bakanlığı 81 İl'e gönderdi, kapanmanın nasıl olacağı madde madde açıklandı
Türkiye'de rekor kıran corona virüsü vaka sayıları ve can kayıplarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında topl..
Bodrum ve Datça 5.3 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı
Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem Bodrum, Marmaris, Datça ile Yunanistan’a ait ad..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI