Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

CHP’nin Bodrum’da astığı afiş Muğla Valiliği tarafından yasaklandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP ilçe teşkilatının 6 mahalle ile CHP İlçe Merkezi binasında astığı "128 Milyar Dolar Nered..
Bilim insanları 2020’yi okyanuslar için en sessiz yıl olarak tanımladı
COVID-19 salgınından okyanuslardaki yaşam da etkilendi ama olumlu yönde… Bilim insanları, 2020’yi okyanusların şimdiye k..
Elektrik direğinden çıkan kıvılcımların çıkardığı yangın felakete yol açıyordu
Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’nde bugün öğleden sonra elektrik tellerinin çıkardığı kıvılcımların tutuşturduğu otlar evl..
Plaj yapmak için ağaçları kestiler
Muğla’nın Marmaris ilçe merkezi ile İçmeler Mahallesi arasındaki 11 kilometrelik doğal plaja ücretsiz halk plajı yapılma..
Bisiklet Turu'nda Marmaris – Turgutreis etabı Philipsen’in oldu
56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun bugün koşulan Marmaris Turgutreis etabını Belçika'nın Alpecin-Fenix takımından Ja..
Oynarken dereye düşüp bacağını kırdı, itfaiye kurtardı
Evine yakın dere kenarında oynarken 3 metre yükseklikten dere yatağına düşerek ayağını kıran 13 yaşındaki çocuğu itfaiye..
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 1,5 saat içinde Bodrum’da
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bugün sabah saatlerinde başlayan Marmaris – Turgutreis etabı nda bisiklet..
Kargı Koyu cennet kalsın eylemi yaptılar
Muğla’nın Datça ilçesinde Kargı Koyu'ndaki hazineye ait 128 dönümlük arazinin özelleştirilmesine karşı çıkan Datça Demok..
Kültür varlıklarının turizme kazandırılması için 17 milyon TL. lik destek
Muğla ilindeki kültür varlıklarının en üst düzeyde hizmet vermesi ve ziyaretçi sayısı ve gelirlerinin arttırılması amacı..
Rus turistten kaybımız 1 milyon turist 1 milyar dolar döviz
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'nın 15 Nisan-31 Mayıs döneminde Türkiye'ye uçuşları kısıtlama kararı turizmci..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI