Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Anız yakarken mahalleyi yakıyorlardı
Bodrum’un Ortakent Mahallesi Müsgebi Caddesi’nde bir mandalina bahçesinde anız yakarken çıkan yangına önce çalışanlar da..
Üstündağ’ın avukatı: Asıl Mustafa bey mağdur, karşı dava açacağız
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen BOTAV Rally Bodrum'un ödül töreninde çıkan kavga sonrası polisler..
Avukatlar aşı bekliyor: Bu ülkede bulaş riski açısından en riskli yerler adliyeler
Hakim, savcı ve adliye personeline aşı yapılmaya başlandı. Ancak hakim ve savcılar gibi yargı görevi yapan avukatlar aşı..
GÖCEK TÜNELİ TÜRKİYE’NİN EN PAHALI TÜNELİ, EYLEMİ
CHP Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Muğla’nın Dalaman ile Fethiye ilçelerini birbir..
Torba'da kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı, vatandaşlar yaralı kamyonet şoförünü araçtan çıkar..
Tarihi eserleri jandarmaya satmak isterken yakalandı
Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas Akkent Mahallesi..
Yalıkavaklı şehit ailesinin evine giden yol böyle kapatılmıştı, açıldı
Bodrum’un Yaıkavak Mahallesi’ndeki Şehit Engin Büyüksöylemez’in ailesinin ve yakınlarının yaşadığı üç evin bulunduğu ve ..
Gazeteci köpek Golden Bülten'in 11. yaş günü kutlandı
Marmaris’in ilk ve tek Gazeteci ünvanına sahip köpeği Golden Bülten 11. Doğum gününü, yaşadığı apartman sakinlerinin Pan..
Türkiye Ralli Şampiyonası başlıyor
Kısa adı ESOK olan Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen FIA Avrupa Ralli Kupası’na dahil Evofone ESO..
Zabıta’dan Ramazan Ayı denetimleri
Bodrum'da zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ekmek üretimi yapan fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yöne..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI