Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Pınar Gültekin'i öldüren caniden mide bulandıran iddia: Benimle zorla birlikte olan bir eskorttu
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal M..
Bu gece gökyüzünde şölen var. Süper Pembe Ay'ı kaçırmayın
Süper Pembe Ay nedir? Süper Pembe Ay ne zaman, nereden görülebilecek? Gökyüzünde büyülü bir atmosfer oluşturacak Süper P..
Özal’ın damadı baterist Asım Ekren hayatını kaybetti
Bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan baterist Asım Ekren, 70 yaşında hayata veda ett..
CHP İlçe Başkanı Karahan: AKP iktidarı panik halinde Bodrum ve Ege kıyılarını haraç mezat satıyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP İlçe Başkanı Halil Karahan yaptığı yazılı açıklamada 19 yıldır yönetimde olan AKP iktidar..
ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerine Bodrum Projesi ödül getirdi
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı Bodrum konulu mezuniyet projelerinden ..
Bodrum Çevre ve Ekoloji Meclisi: Bodrum’u sığ görüşlü, vizyonsuz plan ve projelere teslim etmeyelim
Bodrum Kent Konseyi’nden bugün yapılan yazılı açıklamada “Tüm bu işgal, talan, rant plan ve projelerine karşı, güç birli..
TSİP kurucusu Ahmet Kaçmaz Bodrum’da yaşamını yitirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türkiye Sosyalist İşçi Partisi kurucusu ve genel başkanı Ahmet Kaçmaz bu sabah çoklu ..
Muğla'da Sağlık Turizmi için çalışmalar hız kazandı
Muğla’da sağlık turizminin geliştirilmesi ve ilimizin sağlık turizminde de dünya çapında marka şehirler arasında yer alm..
2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
2021 Oscar Ödül Töreni corona virüs salgını nedeniyle ilk kez sunucusuz ve seyircisiz gerçekleşti. 6 dalda aday gösteril..
Yaz havası için geri sayım başladı…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya dair yayınladığı hava tahmin raporuna göre yağışların etkisi günden güne az..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI