Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Bodrum açıklarında geri itilen 11 göçmen kurtarıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinden bindikleri üç metrelik lastik bot ile umut yolculuğuna çıkan 11 Suriyeli göçmen İstanköy Ada..
Park halindeki kamyonete çarpan motosikletli kurye ölümden döndü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranda kurye olarak çalışan İbrahim Halil Yavuz karşı şeride geçerek park halinde dur..
Gündoğan'da iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu
Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde bir işyerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının elektrik aksamından kaynaklandığ..
2 yaşındaki çocuk, babasının kullandığı aracın altında kalarak can verdi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde geri manevra yapan babasının kullandığı otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk, hayatını kayb..
Sokak ortasında intihar etti
Muğla'nın Menteşe ilçesinde 47 yaşındaki Turgut Şahin 1 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi olan eski eşinin evinin ya..
Aras'tan ciddi uyarı: Günde 8 bin araç girmeye başladı, kaos başladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras bugün basın toplantısı düzenleyerek, kapanma kararı Muğla..
Bodrum’da değeri 75 milyon lira olan üç villayı sahte tapu ile satmak istediler, şebeke çökertildi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde polisin düzenlediği operasyon sonrasında değeri 25 Milyon TL. olan üç villayı sahte tapu ile ..
İzmir Yunanistan Konsolosluğu önüne siyah çelenk bıraktılar
İzmir’de Yunanistan Konsolosluğu’nun önüne siyah çelenk bıraktılar, Yunanistan’daki Türk kültürel kimliğinin kabul edilm..
Mumcular ile Demirciler arasında orman yangını başladı
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Demirciler ile Bodrum’un Mumcular Mahallesi arasında bir saat önce başlayan orman yangını..
Mahkemeden MUÇEV’e red
Türkiye, Muğla merkezli MUÇEV’in Edirne’den Antalya’ya kadar birçok sahil işletmesini ihalesiz olarak almasını Haberimiz..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI