Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Nartugan Şenlikleri yapılmayacak, heykelinin açılış töreni iptal edildi
Bodrum’ün Gündoğan Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Nartugan Şenlikleri bu yıl pandemi nedeni ile düze..
Pandemi yasakları turistlere yaradı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağında sıcak ve güneşli hava, yasaklardan muaf tutulan yabancı turi..
EĞİTİM SEN:
Eğitim Sen Muğla Şube Başkanlığı tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim sürecine ilişkin açıklamalarına yönelik d..
Hayat Sohbetleri'nde bu haftaki konu
Bodrum Belediyesi, pandemi kısıtlamalarının yaşandığı şu günlerde online yaptığı “Hayat Sohbetleri” yayınları ile Bodrum..
Yalıkavak: Karşı çıkmazsak yarın çocuklarımıza söyleyecek yalan bulamayacağız
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Akdeniz foklarının barınma alanı olan Tilkicik Koyu’na yapılacak marina ve otel inşaatının ya..
Heykeltraş Tanyeli itiraz etti  “Ege Heykeli oraya konulamaz”
Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’ndeki balıkçı barınağındaki mendireğe 2000 yılında yerleştirilen ve heykeltraş ve ressam ..
Balda talep yüzde 50 arttı, sahte bala dikkat!
Salgından korkan bal ve arı ürünlerine koştu. Bağışıklığın her zamankinden daha önemli hale gelmesi ile bal ve arı ürünl..
Muğla güne depremlerle uyandı. 3.9 ve 3.8 büyüklüğünde iki deprem
Ula ilçesinde 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.
İnci Gürbüzatik yazdı:
Bodrum’da yaşayan yazar Ayser Özbulut, İnci Gürbüzatik’in kaleme aldığı Binbir Masal Bir Kale, isimli kitabını araştırdı..
Tarihi okula saygısızlık
Milas’ta binlerce öğrenci yetiştiren tarihi Sakarya İlkokul’nun çürümeye ve dökülmeyle başlayan çatısının aylardır onarı..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI