Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Dost Patiler eğitim ve oyun parkı açıldı
Bodrum Belediyesi, sevimli dostlar için yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı açıld..
Kardak krizinin başladığı gün bugün, tam 25 yıl geçti
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi’ne 3.8 mil uzaklıktaki Kardak Kayalıkları’na 25 Aralık gecesi çarpan..
Turizmci Ahmet Bayer FETÖ'ye yardım davasından beraat etti
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2010 yılında mankenler kraliçesi Aslı Baş’ın bahçe terasından düşerek ölmesinin ardından açıl..
Ula'nın yeni Belediye Başkanı Özay Türkler
Bir hafta önce belediye çalışmalarını incelemek için gittiği Gölcük Mahallesinde kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Ula..
İYİ Partili Ergun: Kuraklık nedeniyle zorda olan arıcılar için önlem aldınız mı?
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplandırılma..
Maske hangi hastalıkları azalttı
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Güven Güvenç anlattı. Pandemide artık ‘olmazsa olmazımız’ haline gelen maske koronavi..
Turizmde 32 tanesi 5 yıldızlı, 127 yeni otel geliyor. Yatırım maliyeti 4,5 milyar TL.
2020 yılının 11 aylık döneminde teşviğe bağlanan 127 komple yeni otel yatırımının 32 tanesi 5 yıldızlı otellerden oluşuy..
The Queens Gambit!
1960 yıllarında satranç sadece erkekler arasında oynanıyordu. Bu klasiği Beth Harmon yıktı. Beth Harmon üstün zekalı kad..
11 TEKNENİN MOTORUNU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI
Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde tekne motorlarını çalan şebekeye yönelik yapılan operasyonda yakalanan 5 kişiden d..
Sol Partili Konyalıoğlu: Önce hastane, külliyeye hayır
Bodrum Sol Parti üyeleri, Bodrum mimarisine ve yasalara aykırı olarak hafriyatına başlanan külliyenin bulunduğu Kargı’da..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI