Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Torba Demir sahil yolu trafiğe kapatılıyor, ağaçlandırma çalışmaları başladı
Bodrum'un Torba Mahallesi sahil yolunu Demir Mevkii'ne bağlayan eski Bodrum-Yalıkavak yolunun trafiğe kapatılarak ağaçla..
Bodrum birden beyaza büründü, kar ve dolu şaşırttı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran kar ve dolu yağışı ilçede yaşayanları heyecanlandırdı. İlçenin yüksek kesimle..
Karadeniz'de gemi battı 15 denizciyi kurtarma çalışması başladı
Bartın Valisi Sinan Güner, İnkumu açıklarında Rus bandıralı bir kuru yük gemisinin battığını açıkladı. Mahsur kalan 15 k..
Cennet koyu cehenneme çevirecek projeye büyük tepki
Muğla’nın Bodrum ilçesi Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Cengiz Holding’in bünyesinde bulunan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş..
Sürüklenen 5 göçmeni sahil güvenlik ekipleri kurtardı
Yunan Sahil Güvenlik unsurlarınca can salına konularak fırtınalı denizde ölüme terk edilen, aralarında kadın ve çocuklar..
Gökmen “Bodrum Belediyesi’ nin yaptığı transferler baş döndürüyor”
Bodrum Belediyesi’nde yapılan atamalara tepki gösteren Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, ilçe belediyesini tanımayanla..
25 Bin Müzisyene Üçer Bin Lira Pandemi Desteği
Kültür ve Turizm Bakanlığı, salgın döneminde mağdur olan ve gelir kaybına uğrayan müzik sektörü çalışanlarına destek olm..
Barınaktan kaçan köpekler trafik kurbanı oluyor
Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki hayvan barınağından kaçtığı veya bölgeye bırakıldığı iddia edilen köpeklerin sık sık oto..
 3400 Yıllık Leleg yolu dünya turizmine kazandırılacak
TÜRSAB Alternatif Turizm Komitesi Başkanı Mustafa Demir Muğla’nın Bodrum ilçesinde tarihi, kültürel ve doğa güzellikleri..
Kuyuya düşen tilkiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kuyuya düşen ve iki gündür mahsur kalan tilki belediye ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldı...
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI