Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

7. Online Lichess Satranç Turnuvası düzenlendi
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından COVID-19 salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar için 7. si düzenlenen Onli..
Yunanistan turizm personelini aşılayacak
Yunanistan, 2021 sezonunda turizmi güvenli bir şekilde yeninden başlatmayı planlarken turizm çalışanlarının da aşılanmas..
Göçek tüneline yüzde 25 zam yapıldı
Fethiye ile Dalaman ilçelerini birbirine bağlayan ve Yap-İşlet-Devret modeli ile 21 Temmuz 2006 yılında hizmete açılan G..
Pedasa Antik Kenti’nde kaçak kazı iddiası
Bodrum’un Konacık Mahallesi’ndeki Pedasa Antik Kenti’nde kaçak kazı yapıldığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldığı be..
BİLSEM okulları ne zaman açılacak? BİLSEM’de yüz yüze eğitim tarihi belli oldu
İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarınd..
Doğa çöplük oldu, 17 kamyon çöp toplandı
Bodrum’da geçen yıl belediye ekiplerinin 23 kamyon hafriyat ve çöp topladığı iki alandan bu yıl 17 kamyon hafriyat, çöp..
Yük gemisinde balon balığı faciası iddiası, Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı
Demirleyen bir yük gemisinden denizcilerin tutup pişirip yediği balon balıklarından bir denizcinin öldüğü bazı denizcile..
Bodrum Çikolata Müzesi açıldı, 7 ton çikolata kullanıldı
Bodrum Çikolata Müzesi’nde geçmişten günümüze ilin 5 bin yıllık tarihini canlandıran dev antik kentler ve tarihi eserler..
Hamile eşine sigorta yaptıran koca, eşini uçurumdan attı
Tatile gelen 32 yaşındaki Semra Aysal’ın, Kelebekler Vadisi’nin üst kısmındaki kayalıklardan yaklaşık 2,5 yıl önce düşer..
Elektrik direğine çarpan otomobilin sürücü yaşamını yitirdi
Otomobiln kontrolünü kaybederek elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI