Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Bodrum’daki ünlü otel: Fiyatımız 1500 Euro, sezonda doluluk oranımız yüzde 90
Astaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, Mandarin Oriental Bodrum’da temmuz ağustos rezervasyonlarının yüzde 9..
Bodrumlu gençler hayallerinin peşinde dünya turunda
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan aşçı ve turizmci iki genç iki yıl önce başladığı ve salgın nedeniyle geri dönmek zo..
Milas Süt Birliği’nden dayanışmanın en güzel örneği
Milas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milas Süt Birliği üyesi Özer Yılmaz’ın ailesine, Milas Süt Bir..
Bodrum'un ana arteri renkleniyor
Bodrum Belediyesi ilçe girişinden Turgutreis'e kadar olan ana arterde bulunan kavşak, refüj ve yol kenarlarında kalan ye..
Kuyuya düşen dana 3 saatlik operasyon ile kurtarıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde tarlada otlarken kuyuya düşen dana itfaiyenin operasyonu ile kurtarılarak sahibine teslim edi..
Yol kavgası. Güney Şirin “Biri yalan söyleyip vatandaşı kandırıyor”
Bodrum’un Turgutreis ile Akyarlar Mahallesi arasındaki karayolunun Mavi Arya Tatil Sitesi tarafından kapatılarak plaj ha..
Türkiye sınırında askerliğini yapan Başbakan’ın oğlu terhis oldu
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in vatani görevini Batı Trakya’nın Evros (Meriç) ilindeki sınır birliğinde asker..
İçişleri Bakanlığı’ndan bayram açıklaması
Ramazan Bayramı tedbirleriyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanlığı, bayram süresince yurt genelinde salgın denetimle..
Ormanlık alanda yan yana ağaca asılı olarak bulundular
Bu sabah saatlerinde ormanlık alanda ağaca yan yana asılı olarak bulunan biri kadın biri erkek ilçede şok etkisi yarattı..
Bodrum'dan bir aşk hikayesi 'İPOLİ'
Yıl 1976, Bodrum'dan gecikmiş bir aşk hikayesi...
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI