Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Bahçesindeki otları toplayıp yiyen ünlü iş insanı yaşamını yitirdi
Bodrum iş dünyasının tanınan isimlerinden işadamı Sezai Bayhan, evinin önünden toplayıp yediği otları pişirip yiyince ze..
Türkiye’den Nijerya’ya giden yük gemisi Akdeniz’de sürükleniyor
İskenderun’dan aldığı kuru yükü Nijerya’la götüren King 2 isimli kuru yük gemisinin mekanik arıza nedeni ile Akdeniz’de ..
İlk cemre yarın düşecek, havalar ısınmaya başlayacak
Baharın gelişini müjdeleyen birinci cemrenin 20 Şubat'ta havaya, ikinci cemrenin 27 Şubat'ta suya, üçüncü cemrenin 6 Mar..
Coronaya yakalanan Deniz Akkaya hastaneye kaldırıldı
Geçen gün corona virüsüne yakalanan eski manken Deniz Akkaya, durumunun ağırlaşmasıyla hastaneye kaldırıldı. Sosyal medy..
AK Partili Gökmen’den Cennet Koy müjdesi “Halk plajı yapılacak”
Gölköy Mahallesi'ndeki Cennet Koy'a halk plajı, tekne bağlama yerleri ve iskeleler yapılacak. Daha önce Cengiz Holding A..
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi
Boğaziçi Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaşındaki M.İ., ..
Danıştay, 766 maden sahasına ilişkin ‘ret’ kararını bozdu
Danıştay 13. Dairesi, tepkiyle karşılanan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde 766 adet maden sa..
Uludağ'da donarak intihar eden doktorun son mektubu ortaya çıktı, yürek yaktı...
Bursa'da Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asista..
221B, yeni yaşını polisiye festivali ile kutluyor
221B Polisiye Festivali’nde dünyadan ve Türkiye’den polisiye edebiyat, sinema ve dizi alanlarının en önemli isimleri bir..
TCG Çeşme’nin Orta Ege’ye açılması Atina’yı telaşlandırdı
Türkiye’nin Orta Ege Denizi’nde bugün başlayacak olan ve 2 Mart 2021 tarihine kadar sürecek olan TCG Çeşme araştırma ge..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI