Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Dünya orta yaş krizinde: 'Dağlar kayboldu, denizler aç kaldı'
Bilim insanları, Dünya'nın geçmişte tıpkı üzerinde yaşayan insanlar gibi "orta yaş krizine" girdiğini ve bu durumun bir ..
Tartıştığı 71 yaşındaki eşini başına balyozla vura vura öldürdü
Muğla’nın Yatağan ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 73 yaşındaki çiftçi 71 yaşındaki eşini balyoz i..
İzmir ve Marmaris’te art arda depremler yaşanıyor
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında saaat 20:00'de 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında..
Yalıkavak’ta 3. Marina  yapmak için  bugün ÇED toplantısı düzenlenecek
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde yapılması planlanan 3. Marina için (BUGÜN) 24 Şubat 2021 tarihin..
Bodrum'da sokağa çıkma yasağının olduğu gün ilçede şok eden manzara
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısıtlama ve sokağa çıkma yasağının olduğu gün şehir merkezinde yaşanan bu manzara görenleri ..
Muğla’nın CHP’li başkanları ortak hareket etme kararı aldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde toplanan 7 CHP’li belediye başkanı turizmden altyapıya, sosyal ilişkilerden sanata kadar birç..
Eski Belediye Başkanı Kocadon ve ailesi coronavirüse yakalandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi ve iki kızı ile birlikte coronavirüs..
412 tarihi eser daha Türkiye’ye getiriliyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında 412 eser daha gelecek hafta Tü..
Bakan Koca “Kademeli Normalleşme” 1 Mart’da başlıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalle..
Afetlerde riski azaltmak planlama toplantısı yapıldı
Muğla’da afetselliği ve afetlerin olası etkilerini en aza indirebilmek için, afetler olmadan yapılacak çalışmaları bir s..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI