Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mart ayını işaret etti, hazırlıklar başladı! İşte normalleşmeye en yakın iller
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme adımlarının mart ayında atılacağına ilişkin açıklaması esnafta büyük heyecan yaratt..
Esnaf, sanatkar ve tacirlere yönelik “Hibe Desteği” verilmeye başlandı
Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada esnaf, sanatkar ve tacirlere yönelik destek ödemelerin..
Büyükşehir Belediyesi Yeni Bodrum Garajı’ndaki işyerlerinin kiralanması için ihale açtı
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Torba KavşağıNda yapılan Bodrum Otogarı’nda ki işyerlerinin kiralanması için ihal..
CHP'li Girgin : Pandemide hayat durdu motokuryeler durmadı
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Baka..
Ünlü isimlerden Zeki Müren hakkında konuşan Alpay’a tepki!
"Zeki Müren izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı" diyen Özdemir Erdoğan'dan sonra şimdi de şarkıcı Alpay, Zeki Müren ..
Bahar havası. Güneş kendini gösterecek, bu hafta sıcak geçecek
Geçtiğimiz haftalarda kışın sert yüzünü gösterdiği günler tüm Türkiye'de hissedildi. Bu hafta ise yurt genelinde güneşli..
Dünyanın en çok satan hediyelik eşyaları: Nazar boncuğu, kahve, şemsiye
Tatillerde satın alınan hediyelik eşyalar, herhangi bir yerde geçirdiğiniz zamanın hatıralarını canlandırmak için en çok..
Turgutreis’te motosikletleri çalan şebeke çökertildi
Bodrum’un Turgutreis- Akçaalan Mahallesi’nde motosiklet hırsızlığına karışan T.Y., U.Ş. ve B.K.A. isimli şahıslar jandar..
Moskova’ya fuara giden Türk iş insanlarına mülteci muamelesi yaptılar
Rusya’nın başkenti Moskova’da yarın başlayacak olan CPM MOSCOW (Collection Premiere Moscow) moda fuarına giden Türk firm..
Bakanlığın pandemi sonrası tanıtım stratejisi ve hedef pazarları belirlendi
Salgın nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türkiye turizmi, 2021-2023 döneminde geleneksel pazarlarındaki tanıtım ve p..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI