Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Torba Sanayi Sitesi’ nde çalışmalar hızlandı
Bodrum’un Torba Kavşağı’nda yapımına iki yıl önce başlanan ancak mahkemeler nedeniyle inşaatı duran Torba Sanayi Sitesi’..
Belediye Başkanı uyardı “Turuncudan kırmızıya geçmek üzereyiz”
Muğla’nın Milas ilçesinde mahalle ve köylerde ziyaretlerde bulunan CHP’li belediye başkanı Muhammet Tokat “Gevşetilen te..
Dağa kaldırdılar feci şekilde dövdüler, hastane kapısına bıraktılar, öldü….
Muğla ili Fethiye İlçesinde feci şekilde dövüldükten sonra sabaha karşı hastane önüne atılarak kaderine terk edilen 41 y..
Yitirdiğimiz her cana bir zeytin fidanı diktiler
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kadınlar günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde trafolar boyandı, şiddet görerek yaşamını yi..
Muğla’da uyuşturucu ve kaçak alkole geçit yok
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ile bağlı grup amirliklerinc..
Belediye Başkan Yardımcısı odasına İçişleri Bakanı Soylu’nun fotoğrafını koydu, CHP karıştı
Bodrum Belediye Başkan Yardımcalarından Hüseyin Tutkun’un makam odasındaki masasına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun f..
ÇYDD
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Tepecek Mahallesi’ndeki Türkan Saylan büstü önünde açıklama yapan ÇYDD Bodru..
Kek paketinden uyuşturucu çıktı
Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda kek paketine gizlenilmiş bir mikt..
Sanatçı Pınar Seli Soydaş ve öncülüğünde bir araya gelen Bodrumlu kadınlar tarafından geçtiğimiz yıl 8 Mart'ta düzenlene..
 KADINLAR… EVLERİN DİREKLERİ…
Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Günlerdir ne çok yazılıp çiziliyor, videolar çekiliyor, kadın üzerine konuşmalar, ç..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI