Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

10 bin metrekarelik dev Yaşam Parkı yapılacak
Marmaris Belediyesi, Armutalan Mahallesi’ne 10 dönümlük park yapmak için kolları sıvadı. Yaşam Parkı’nda çocuklar ve büy..
İstiklal Marşı kabulünün 100. yılı
İstiklal Marşı kabulü 100. yılında kutlanıyor. Milli birlik ve beraberliğin yanı sıra bağımsızlığımızı anlatan İstiklal ..
21 kadının 21 öyküsü kadınların yaşamına destek olacak
Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan ve farklı mesleklerden oluşan 21 kadın kendilerine ait 21 yaşam öykülerini bir kit..
Muğla’nın zeytinyağı turistik tesislerde kullanılsın çağrısı yapıldı
Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde yetiştirilen ve Avrupa Patentli zeytinyağının turistik tesislerde kullanılması içi..
Milas'ta ele geçirildi, piyasa değeri dudak uçuklattı,7 kişi gözaltında
Muğla’nın Milas ilçesinde polisin yaptığı operasyonda bir karatı yaklaşık 70 bin dolar ve piyasa değeri ise 525 milyon d..
2021 yılının yüz yüze ilk turizm fuarı Moskova’da yapılıyor
Bu yıl 16-18 Mart 2021 tarihleri arasında Moskova, Crocus Expo Fuar merkezinde gerçekleşecek olan MITT, 2021 yılı fuarı ..
Türküler yetim kaldı! Muğlalı usta sanatçı hayata veda etti!
Türk Halk Müziği'nin usta ismi ve TRT sanatçısı Ahmet Günday hayatını kaybetti.
Ağlara takılan yavru carettalar boğularak ölüyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde son bir hafta içerisinde 4 yavru carettanın koylara atılan ağlara takılarak boğulup yaşamını ..
Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının üstünden 1 yıl geçti
11 Mart 2020'de Türkiye’de ilk koronavirüs vakası İstanbul Tıp Fakültesi’nde tespit edilmişti. İşte o ilk vakanın açıkla..
Kaymakam Böke, personeli ile karantinaya alındı
Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz şubat ayında göreve başlayan Kaymakam Mustafa Ünver Böke’nin yakın çevresinden bir..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI