Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Sedat Peker’in kardeşi Muğla’da göz altına alındı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisin yaptığı operasyon ile Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker’in göz altına alındığı açı..
Aşkın ölümsüzleştiği Gladyatörler Şehri: Stratonikeia
Dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia Antik Kenti, Helenistik, Roma, Bizans, Osmanlı ve Cum..
İstismar edilen 14 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde nitelikli cinsel istismarda bulunduğu, o dönem 14 yaşında olan Y.S.A.'dan bir erkek bebeği d..
Yasakta asker uğurlama konvoyu yaptılar ortalığı birbirine kattılar
Muğla’nın Bodrum ilçesinde corona virüsüyle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağını hiçe sayan gençlerin ask..
Muğla’da FETÖ operasyonu, 10 kişi gözaltına alındı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda deniz yoluyla yurt dışına kaçma..
Büyükşehirden Su Tasarrufu Resim Yarışması
Muğla Büyükşehir Belediyesi azalan, kirlenen su kaynaklarına dikkat çekmek ve bilinçli su tüketimini arttırmak için Su T..
KOM ekiplerinden “Sahil Rüzgarı Operasyonu”, 17 gözaltı
Muğla'da Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı’nca yürütülen 3 farklı projeli çalışma kapsamında organize suç örg..
Dünyayı çöplüğe çeviren şirketlerin ismi belli oldu
Geri dönüştürülmesi çok zor tek kullanımlık plastik atıkların yüzde 55’i sadece 20 şirketten geliyor. İlk kez yayınlanan..
Ukraynalı acente temsilcilerinden Belediye'ye ziyaret
Ukrayna’dan gelen acente temsilcileri ve yerel yöneticileri ağırlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris ..
Yıldırım düştü, 16 kişi öldü
Bangladeş'te hava sıcaklığının yükselmesi sonucu yıldırım düşmelerinde yaşanan yaklaşık yüzde 50 artış nedeniyle ülke ge..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI