Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Dün soyulan ünlü manken villasını ve çiftliğini satışa çıkardı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü manken Bilun Dohmen'in Gündoğan Mahallesi'ndeki çiftlikteki villasına hırsız ve..
Yılbaşı tatili için Bodrum' a gelmeye başladılar, soluğu denizde aldılar
Yeni yıl tatili için Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelmeye başlayanları emniyet güçleri sıkı takibe aldı. Yollarda sı..
Prof.Dr. Kaymakçı Rodos , İstanköy ve Oniki Adalar’da Türk Yoktur, iddiasını kınıyoruz,500 yıldır adalarda Türk vardır..
Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kaymakçı, Yunanistan Turizm Bakan Yardı..
Bodrum’u rahatlatacak kanalizasyon alt yapısının temeli yarın atılıyor
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki turistik 5 mahallenin arıtma sorununu çözecek alt yapı ve kanalizasyon projesinin temeli Sa..
Muğla’da bu yıl  328 yangında 813 hektar orman kül oldu
Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde 2020 yılında 328 adet orman yangını meydana geldi ve bu yangınlarda 813 hektar ormanlık a..
Bodrum'da Yat İnşa Lisesi açılıyor
Kocaeli’nde eğitime yaptığı yatırımlarla bilinen kale Okulları Bodrum’da Yat İnşa Lisesi açmaya karar verdi. Lisenin 202..
Özer Barut’un eski Bodrum yazıları kitap oldu
Araştırmacı-yazar Cezmi Çoban tarafından yayına hazırlanan “Bir Ömür Bodrum Bodrumlu Özer Barut’un Eski Bodrum Yazıları ..
Coranavirüse yakalanan belediye personeli yaşamını yitirdi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, büyükşehir ailesinden bir kişiyi daha Kovid-19 sebebiyle kaybettikler..
Meteoroloji’den Muğla ve 10 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinde sağanak, İzmir, Balıkesir, M..
THY, negatif PCR test zorunluluğunu 30 Aralık'a erteledi
Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre yurtdışından gelecek yolculardan istenen negatif PCR test zorunlulu..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI