Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Emlak vergisi tutarı açıklandı: Emlak vergisi 2021’de ne kadar?
Bina, arazi ve arsalar için her yıl ödenmek zorunda olan emlak vergisi için 2021’de geçerli olacak zam oranı belli oldu...
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu
2020 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini..
Yahşi'de kereste,  pelet fabrikası ve ev alev alev yandı
Yahşi Mahallesi'ndeki bir kereste ve pelet fabrikasında bu akşam saatlerinde çıkan yangın kabus yaşanmasına neden oldu...
Muğla Büyükşehirde en düşük maaş 3 bin 100 Lira
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesinde en düşük asgari ücretin 3 bin 100 lira olaca..
Bodrum için yeni baraj müjdesi verildi, su sıkıntısı yaşanmayacak
Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ilgili bakanlıklar ve DSİ ile yaptığı görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada..
İşe yeni başlayan kamu personeline “İş Hayatına Uyum Semineri”
Muğla'da “İş Hayatına Uyum Semineri” düzenlendi.
İtalya'ya giden kuru yük gemisinde 187 göçmen yakalandı
İstanbul’dan hareket ettiği ve İtalya’ya gittiği belirtilen ve içerisinde 187 göçmenin bulunduğu kuru yük gemisi Çeşme ..
Milas’ta ilk DEDEKTİF  şirketi açılıyor
İlçemizde ve Muğla bölgemizde bu alanda açılacak olan ilk özel dedektiflik kuruluşu unvanı özelliğini taşıyacak olan Sat..
Başarılı polislerin aileleri ödüllendirildi
Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret sarf ettikl..
İçişleri Bakanlığı’ndan yılbaşı için ‘yabancı turist’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Cadde, Bulvar, Meydan Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, yarın 21..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI