Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

“Engelsiz Kısa Film: Yaşam Kulübesi”
Milas Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliği ile hazırlanan Engelsiz Edebiyat Atölyesi çalışmaları devam ediyo..
Göçmen botu battı, bir kişi donarak öldü.3 kişi kayıp
Umuda yolculukta batan botta karaya çıkan bir kişinin donarak öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu açıklandı. 24 kişi ise sağ ol..
LÖSEV’den uyarı: Saç bağışı kabul etmiyoruz
Son dönemde özellikle sosyal medyada ve bazı yayın organlarında yer alan ve LÖSEV adı kullanılarak saç bağışı kampanya..
Bodrum’da nüfus trafoları patlattı vatandaş saatlerce elektriksiz kaldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde son üç gündür aniden soğuyan hava nedeniyle şehir merkezinde onlarca mahalle saatlerce elektr..
Kanatlarından vurulan atmacalar koruma altına alındı
Kanatlarından vurulan ve küçük yırtıcı kuş grubunda yer alan atmacalardan (Accipiter nisus) iki kuş koruma altına alındı..
Bodrum dondu. AYDEM’e gaz lambalı elektrik kesintisi tepkisi
Bodrum’un Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis Mahallelerinde son -45 gündür yaşanan elektrik kesintileri vatandaşın sert ..
Eğitim Sen ve Veli Der’den “Seçmeli Ders” açıklaması
Bodrum Eğitim Sen Şubesi ile Veli Der Temsilciği basın açıklaması yaptı. Atatürk Caddesi’ndeki Eğitim Sen binası önünde ..
70 yaşında Muğla’dan İstanbul’a kadın doktoru tacize gitti. Aylardır peşindeymiş
Anestezist Prof. Dr. Nebahat Bulut, Muğla'dan randevu alarak İstanbul'da çalıştığı hastaneye gelen ve kendisine bahçeden..
Muğla’da kar yolları kapadı, araçlar yolda kaldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Burdur il sınırı olan Seydikemer Söğütledere Mahallesi’nde kardan kapanan yolları açarak yıl..
CHP'li Karahan “Sayın Gökmen,Bodrum’u Ötekileştiremediniz, Ötekileştiremiyeceksiniz”
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi’ne yönelik görevlendirme eleştirilerine CHP ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI