Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

İzmir’de gece saatlerinde deprem paniği
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve ilçelerinden hisse..
Ersin Uslu: Bodrum’a haksızlık yapılıyor, denizcinin hakkını sonuna kadar savunacağız
Bodrum Amatör Denizciler Derneği Başkanı Ersin Uslu, beraberinde Başkan Yardımcısı Tunç Aygün ve Üye Can Tayhan ile bir..
Bodrum Belediyesi: Ak Partili Gökmen’in Yat Limanı iddiaları asılsızdır, gerçekleri yansıtmıyor
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in önceki gün yaptığı açıklamada, Yat Limanı altyapı ve Meydan düzenlemesinin Belediy..
Fatih Öztarakçı, Uluslarararası Düğün Profesyonelleri Temsilcisi oldu
Bodrum’da yaşayan turizmci ve GuletBookers şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztarakçı dünyada 4500 üyeye sahip U..
Akdeniz’de göçmen faciası! Çok sayıda ölü var
Birleşmiş Milletler, Akdeniz'de Libya açıklarında göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu en az 43 kişinin hayatını k..
Emekli İngilizce öğretmeni: Niyetim çiçek verip tanışmaktı tacizci değilim
Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan ve sosyal medyadan tanıştığı Prof. Dr. Nebahat Bulut’a çiçek vermek için İstanbul’a ..
Su saatlerinin donmaması için uyarı geldi
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşları hava sıcaklıklarındaki ani düşüşler karşısında sayaçları..
Elektrik kesintileri ile ilgili açıklamayı BELEDİYE yaptı
Vatandaşları iki haftadır çileden çıkartan elektrik kesintileri ile ilgili AYDEM ve ADM' den beklenen açıklama gelmedi...
Milas NARKO ekiplerinden 'ŞOK' arama: 4 gözaltı
Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince “ŞOK” uygulama çalışması yapıldı. 2 ayrı araçta yapılan arama..
Büyükşehir UKOME Ticari Araç randevu sistemine geçti
Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Ticari Araç Teknik Uygunluk Randevu Sistemini hayata geçirdi..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI