Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Manisa’da ölü bulunan gençlerin veda videosu ortaya çıktı
Manisa'da yan yana cansız bedenleri bulunan 4 arkadaştan Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'ın, ölmeden kısa..
Balıkçı'nın manevi oğlu Şadan Gökovalı Akyaka’da Toprağa Verildi
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın manevi oğlu duayen gazeteci, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Şadan Gökova..
Belediye Meclisi Cuma günü toplanacak
Bodrum Belediyesinin 2021 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 05.02.2021 Cuma günü saat:14:00’ de Konacık Mahallesin..
AK Partili Gökmen sordu: CHP'li Meclis Üyesi'nin bu evi kaçak mı?
Ak Parti ilçe başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada “Panik halinde ve hatta ne yaptığını bilmeyen bir bel..
Muğla'da
Muğla Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar için hayata geçirdiği “Soğuktan Sıcağa” pro..
İzmir’de sel felaketi. Bir kişi hayatını kaybetti! Korkutan uyarı: Felaket yaşanıyor, evden çıkmayın
İzmir’de gece saatlerinde başlayan yağış afete dönüştü. Derelerde taşma nedeniyle trafikte olan çok sayıda araç sular al..
Ersin Uslu: Bağlama ücretlerinin yüzde 500 arttırılması hak, hukuk ve adaletle bağdaşmıyor
Bodrum Amatör Denizciler Derneği pandemi koşullarında sınırlı sayıda üyesi ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Ahmet A..
CHP Milas İlçe Başkanı Göktepe yoğun bakıma alındı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma alınd..
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Canikli Muğla Valiliği'ni ziyaret etti
Ak Parti Genel Başkan Vekili Profesör Doktor Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla..
Safiye Ali kimdir? İlk Türk kadın doktor Safiye Ali'nin hayatı...
Safiye Ali biyografisi, doğum günü olan 2 Şubat'ta sorgulanmaya başladı. İlk Türk kadın doktor ve tıp eğitimi veren ilk ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI