Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

İlk cemre havaya düştü kırlar coştu
Baharın ve havaların ısınmaya başlamasının müjdecisi olarak bilinen ilk cemrenin bugün havaya düşmesiyle birlikte Bodrum..
2021 yılı Ahi Evran Yılı olarak kutlanacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılının "Ahi Evran Yılı" olarak kutlanmasına dair genelge yayımladı. Ahi Evran,..
Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü
Bodrum MHP İlçe Teşkilatı üyeleri 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’ nde öğrencilere dönük saldırı sırasında yaşa..
‘Batı Resminde Aşk Ve Bazı Küçük Felaketler’
Celil Sadık, “Uygarlığın Ayak İzleri” serisinin üçüncü kitabı ‘Batı Resminde Aşk Ve Bazı Küçük Felaketler’de sadece müth..
Sabiha Gökçen Havalimanı Oteli'nde yolculara test hizmeti
İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Airport Otel, konaklama yapan müşterilerine otel içinde PCR, antijen ve antikor test hizmet..
Evde çıkan yangında alevlerin arasında kalan kadın yaşamını yitirdi
Muğla’ nın Dalaman ilçesinde bir apartmanın 4. Katında meydana gelen yangında alev içinde kalan kuaför yaşamını yitirdi...
Yunanistan Selanik' deki Gargara Köyü Osmanlı mezarlarını talan etti
Yunanistan’daki Selanik ilinin Kasandra ilçesinde 201 Osmanlı Mezarı’nın bulunduğu alan iş makinaları ile talan edildi. ..
Turgutreis atık su arıtma tesisinin inşaatı başladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olacak Turgutreis Arıtma Tesisinin inşaatı başla..
Zabıtalar fahiş fiyat denetimine devam ediyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, COVID-19 salgınıyla birlikte marketlerde oluşabilecek fahiş fiyat artışı, g..
Bodrum’da PKK terörüne lanet yağdı, HDP ‘nin kapatılması istendi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün 13 asker ve polisin Gara’da şehit edilmesini protesto edenler PKK terörüne lanet yağdır..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI