Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Fethiye’ye 55 milyon TL. lik yatırımın temeli atıldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye İlçesi'ne yapılacak olan 2. etap Fethiye Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli..
İYİ Partili Ergun “Muğla’daki gölet ve barajlar neden bitirilemedi”
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun TBMM’ne verdiği soru önergesinde Muğla’nın gölet ve barajlarını sordu. Ergun so..
Yunanistan Lozan Antlaşması’nı ihlal etti, medreselere Hristiyan encümen heyeti atadı
Son zamanlarda Batı Trakya’da ABD ile yapılan tatbikatlarla Türkiye’yi tahrik eden Yunanistan, bu kez de Lozan Antlaşmas..
Ahmet Davutoğlu Milas'a geliyor
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye ilçe kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunma..
Servis bekleyen kadın eski sevgilisi tarafından öldürüldü
Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen korkunç olayda bir kadın, eski erkek arkadaşı tarafından tüfekle vurularak öl..
VELİ DER ve EĞİTİM-SEN'den 'Sınavlar İptal Edilsin' açıklaması
VELİ DER Muğla Şubesi ve EĞİTİM-SEN Muğla Şubesi tarafından " SINAVLAR İPTAL EDİLSİN! " konulu ortak basın açıklaması ge..
Geleceğimiz İçin Geri Dönüşüm Projesi ile 233 bin 625 ton atık geri dönüştürüldü
Muğla Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı geri kazanım tesisi ile bugüne kadar 233 bin 625 ton atığ..
Bodrum Rally’si nisan ayında yapılacak
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2021 yılının ilk ulusal spor organizasyonu Rally Bodrum olarak yapılacak. Rally 10-11 Nisan ..
Muğla Büyükşehir Belediyesi şoförlerden aldığı paraları geri ödeyecek
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin şoför esnafından yıllardır aldığı bazı ücretle..
İzmir'de 3.8 büyüklüğünde deprem!
İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında, 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 6.58 kilometre derinli..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI