Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Yılın
Türkiye’nin en prestijli ve ciddi ödülleri arasında yer edinen ve düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutlayan Ar..
İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılına özel yarışma
Muğla Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı anısına ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kompoz..
Esnaf 1 Mart'ı bekliyor
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin İktidarın "yerinde karar" dönemi ile “kademeli normalleşeceğiz” açıklamasının ard..
Bodrum açıklarında Türk kuru yük gemisi ada kayalıklarına oturdu
Muğla’nın Bodrum ilçesine 5 mil uzaklıktaki Keçi Adası (Psemiros) kayalıklarına oturan Türk kuru yük gemisi için kurtarm..
Balığa çıktıkları tekne alabora oldu,2 kişi kurtuldu, 3 kişi kayıp
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında balığa çıktıkları tekne bu akşam saatlerinde batan 5 kişiden ikisi yüzerek kar..
Milaslı kadınlar kurdukları kooperatif ile hem üretip hem satacaklar
Muğla’nın Milas ilçesinde 14 kadının kurduğu kooperatif 114 köyün kadınını bir çatı altında toplarken köylü kadınlara eğ..
Gözcüler Evi restorasyon çalışmasında sona gelindi
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Gözcüler Evi restorasyon çalışmasını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün y..
Milas’taki rüşvet operasyonunda iki kişi tutuklandı
Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Belediyesi’nde üç personel ile bir mütahhidin üç gön önce göz altına alındığı rüşvet ope..
Dünyada sadece 40 tane vardı, biri Muğla'da yakalandı. 1 milyon dolar
Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaklaşık değeri bir milyon dolar olduğu iddia edilen ve dünyada sadece 40 tane bulunduğu bel..
Belediye’nin kullanmadığı hurdalar ekonomiye kazandırılıyor
Bodrum Belediyesi’ne ait ekonomik ömrünü tamamlamış malzemeler, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Hurda İşletmesi ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI