Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Bodrum Deniz Ticaret Odası’ndan Kaymakam Böke’ye ziyaret
Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve yönetim kurulu üyeleri Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ..
 Mısır, Doğu Akdeniz’de Türkiye ile anlaşıyor
Mısır'ın Doğu Akdeniz açıklaması Yunanistan basınında geniş yer buldu. Gazeteler kıta sahanlığı vurgusuyla Kahire'nin Tü..
Muğla’da 5 ton atık geri kazandırılacak
MUÇEV (Muğla Çevre ve Turizm Vakfı) sorumluluk alanlarında olan yerlerde toplanan atıkları geri dönüşüm tesisine tesli..
Öğretmen Mehmet Koca kansere yenik düştü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve bir süredir kanserle mücadele eden sevilen öğretmenlerden Mehmet Koca bu sabaha ka..
İYİ Parti’de deprem. Atilla Serttaş istifa etti, nedenini açıkladı..
İyi Parti Bodrum ilçe örgütü üyesi ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi iş insanı Atilla Serttaş biraz önce yaptığı açıklam..
Tarladaki otları yakarken ormanı yaktılar, sezonun ilk yangını..!
Muğla’da sezonun ilk orman yangını Seydikemer ilçesinde çıktı. Tarlada anız yakarken çıkan yangında 2 hektar ormanlık al..
Muğla Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada pandemi ve eğitim konusunda 1 Mart 2021 tarihinden itibaren uyulması gerek..
İstanbul Havalimanı'nda evcil hayvan odası oluşturuldu
Havalimanının dış hatlar giden yolcu katında güvenlik kontrolü sonrasındaki alanda bulunan evcil hayvan odası ücretsiz h..
Yunanistan’da Osmanlı definesi furyası başladı, hazine avcıları peşine düştü
Yunanistan'da son gündem maddesi Osmanlı defineleri... Ülkede son iki yılda 2440'tan fazla arama cihazı satılırken hüküm..
Bodrumlu Fatma Anter, 2 günde 2 Türkiye rekoru 3 birinciliğe koştu
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ve cumartesi günü başlayan Türkiye Masterlar Salon Atlet..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI