Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Ralli Bodrum kadın hakem ve yöneticilere emanet
Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından, BOTAV liderliğinde 10-11 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Rally Bodrum’un Yar..
Yunanistan geceyi sokakta ve çadırlarda geçirdi,300 ev kullanılamaz halde
Yunanistan’da yaşanan 5 ve 6 şiddetindeki depremlerden sonra Teselya bölgesindeki vatandaşlar askerler ve sivil savunman..
AK Parti Muğla  Milletvekili  Mehmet Yavuz Demir’den fezleke açıklaması
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir yazılı basın açıklaması yaparak TBMM’de hakkında düzenlenen fezleke ile i..
Eşini  av tüfeğiyle öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Muğla Milas ilçesinde eşini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık Mehmet Salih Gedük Bugün görülü..
Ahmet Aras:
Yeni normalleşme kurallarına tedbirleri elden bırakılmadan uyulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Aras, "Özlediğimiz g..
Eğitim Sen'den kadınlara ortak çağrı
Eğitim Sen Bodrum şubesi 8 Mart’ta yapılacak olan ortak basın açıklaması için Bodrum’daki kadınlara basın açıklaması ile..
Kızını 20 yıl istismar ettiği iddia edilen baba serbest kaldı
Bodrum’da öz kızını 20 yıl boyunca istismar ettiği suçlamasıyla yargılanan bir kişi, cinsel saldırıdan 5 yıl 7 ay ceza a..
Türkiye ve dünya su altı arkeolojisinin babası George Bass yaşamını yitirdi
Türkiye’de sualtı arkeolojisinin babası olarak bilinen dünyaca ünlü ABD’li arkeolog Prof. Dr. George Bass yaşamını yitir..
Bodrum’da normalleşme süreci hızlı başladı uyarı üzerine uyarı geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde normalleşme süreci hızlı başladı. Açılan kafeterya ve restoran ile sahiller doldu. Bodrum Tic..
Adaboğazı’nı ranta teslim etmeyeceğiz eylemi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde mavi yolculuğun başladığı en önemli durak noktalarından biri olan Adaboğazı ve Akvaryum Koyu’..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI