Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Muğla Tabip Odası Başkanı Dr. Cafer Şahin: “Normalleşmenin adı bile vaka sayısını arttırıyor
Sağlık Bakanlığı’nın illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladığı haritaya göre geçen hafta her 100 bin kişide 57.38 ..
Bodrum’da Sağlık Şehitleri Parkı oluşturuldu, zeytin fidanları dikildi
Muğla Tabip Odası tarafından Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Kovid-19 pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık şeh..
Turizm çalışanları öncelikli aşılanmaya başlanıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Turizm Personeli Aşılama Kayıt Sistemi’nin bugün itibarıyla hayata geçirildiğini açıkladı...
Lüks yolcu gemisinde yangın çıktı
Yunanistan’ta turizm sezonunu açmaya çalışan ünlü cruise gemisi MSC Lirica ‘dan yangın çıktı. Limanda demirli iken çıkan..
Milas’ta genç kadın  tabanca ile öldürüldü
Muğla’nın Milas ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kadının tabanca ile ile vurularak öldürüldüğü..
Ünlü iş insanı Oğuz Satıcı Bodrum’da düştü, yoğun bakıma alındı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan ünlü iş insanı Oğuz Satıcı’nın düşme sonucu ağır yaralanarak özel bir hastaneye kaldı..
KIZILHİSARLI MUSTAFA PAŞA’NIN BİLİNMEYEN HAYATI ÜZERİNDEN  BODRUM TARİHİ-13
Araştırmacı, yazar ve hukukçu Mehmet Çilsal yazdı. “Kızılhisarlı Mustafa Bey, fırkatesinin kürekçi ve levendlerini nasıl..
Sıcak hava nedeniyle sahile akın ettiler donla denize girdiler
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün güneşli ve sıcak hava nedeniyle vatandaşlar sahile akın etti. Güneşli havayı gören vata..
Bitez,  Green Destination halk oylamasında 1. oldu
Sürdürülebilir Turizm Destinasyonlarının ödüllendirildiği, ITB Berlin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Green Destination..
Yunanistan’da 5.2 büyüklüğündeki deprem korkuttu
Yunanistan’da iki hafta önce yaklaşık 300 evin kullanılamaz hale geldiği Elassano kenti yakınlarında 5.2 şiddetinde meyd..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI