Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Anthaven İnşaat'a ve Aspat Koyu'nda doğa ve tarih talanına sert tepki
Muğla’nın Bodrum ilçesinde tarihi Aspat Kalesi’nin bulunduğu koydaki azmağı liman haline getiren, sahil ve imar yolunu k..
Turizm yolu değil dingonun yolu, karışan eden yok, Torba kaderine terk edildi
Torba’yı kaderine terk ettiler diye isyan eden vatandaşlar yolun ortasına dökülen kum, beton ve kompresör ile sokağın ka..
Otellerde turuncu bayrak dönemi başladı!
Plajlar ve marinalar için mavi bayrak uygulamasının ardından otellerde de turuncu bayrak dönemi başladı.
21 Mart’ta farklı renk çoraplar ile #rengimizbelliolsun
Down sendromu hakkında duyarlılığı artırmak için 2011 yılında Birleşmiş Milletler kararı ile kabul edilen 21 Mart Dünya ..
Sesler ve Renkler Sergisi Açıldı
16. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında yer alan Sesler ve Renkler Sergisi Marmaris K..
Genç mühendisin organları umut oldu
Menteşe ilçesinde, beyin kanaması sonrası beyin ölümü gerçekleşen 31 yaşındaki Jeoloji Mühendisi Mert Yorgun, bağışladığ..
İstanbul Sözleşmesi feshedildi
İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Karar’ı Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye, Sözleşme’yi im..
İnsan yüzünü tuval yaptı, Altın ödülü aldı
“Kültür ve sanatın esası insandır” fikrinden yola çıkarak insan yüzünü bir tuval / sahne olarak kullanan ajans Dreambox,..
12 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulundu, 32 yıl hapis cezası verildi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yaşındaki torununa tacizde ve cinsel istismarda bulunan 84 yaşındaki dedeye 32 yıl ağır ha..
Kaybolan iş adamından acı haber geldi
Aydın Kuşadası'nda 3 gündür haber alınamayan döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in en son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Bel..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI