Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Bugün gece ve gündüz eşit olacak, 21 Mart ekinoksu nedir?
21 Mart ilkbahar ekinoksunda Güney Yarım Küre’de geceler gündüzlerden uzun olurken, Kuzey Yarım Küre’de tam tersi olmakt..
CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı “Pandemi, turizm ve deprem” konulu topl..
Erdal Özyağcılar: Toplum, sanatın muhalefetine kulak vermeli
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, sanatın insanlar üzerindeki önemine böyle vurgu yaptı. ‘Kulak verilirse, daha demokrat ve ..
Bodrum'a gelen turist uçmadan gitmeyecek
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir turizm şirketi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek organizasyon ile yamaç paraşütü ve ..
Tünel için yapılan çalışmada 2 bin yıllık yerleşim bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, inşası süren Honaz Tüneli'nin yapımı sırasında bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık ..
Kocadon yoğun bakımdan çıktı
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan ve Ortakent Beldesi’nde iki dönem Bodrum’da ise bir dönem..
Güllük Limanı özelleştirildi, yat limanı olacak
Güllük Liman Sahası’nın ‘Güllük Yat Limanı’ olarak gerçekleşen ihalesi resmi gazetede yayımlandı. İhaleye göre Liman, 35..
Okulda üç öğretmenin testi pozitif çıkınca öğretime ara verildi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir okulda üç öğretmenin coronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonucu eğitim ve öğretime ar..
Kadınlar meydanlarda “İstanbul Sözleşmesi Bizim” eylemi yaptılar
Muğla’nın Bodrum ilçesinde İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesini protesto eden kadınlar Bodrum Belediye Meydanı’ndaki K..
Kadın Koalisyonu’ndan ”İstanbul Sözleşmesi” açıklaması
İstanbul Sözleşmesi’nin fesh edilmesi ile ilgili kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Kadın Koalisyonu ortak..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI