Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Bodrum'un su sorununun sürekli gündemde olması kaçınılmaz....
Bodrum Kent Konseyi, Su Çalışma Grubu bugün “Birleşmiş Milletler Dünya Su Günü” nedeniyle toplantı yaptı. Yapılan toplan..
Anadolujet’ten Bodrum ve Antalya hamlesi
Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet yeni uçuş noktaları açmaya hazırlanıyor.
Okçular Türkiye Şampiyonası’ndan 12 madalya ile döndü
Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’ nda kendi klasmanlarının üstündek..
Milyonlarca dolarlık Picasso tabloları ele geçirildi
Muğla’nın Milas ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda değeri milyon dolarla ölçülen üç adet Picasso..
Meteoroloji  uyardı, fırtına geliyor
Muğla Valiliiği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda bugün akşam saatlerinden itibaren fırtına bekl..
Can Pulak, Bodrum’ u kimlerin betona çevirdiğini kimlerin nasıl ve neden göz yumduğunu  tek tek açıkladı
Bodrum’da yaşayan duayen gazeteci Can Pulak Bodrum içine düştüğü yoğun inşaat furyasından trafiğe, doğa ve orman katliam..
Bodrum’da tarihi eser ve etil alkol operasyonu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde polisin yaptığı operasyonlarda Roma ve Bizans Dönemine ait sikkeler ile ve etil alkol ve gümr..
Milas Beçin Kalesi'nin belgeseli çekiliyor
Muğla'nın tarihi ve kültürel varlıklarının tanıtımını sağlamak, tarih ve kültür değerlerini sevdirmek, gerek ulusal ve g..
Minyatürün fantastik dünyası
Düşsel- fantastik dünyasını minyatürlere yansıtan sanatçı Serap Onur, “15-16 saat çalışıyorum...Yaptığım kurguda kaybolu..
Yunanistan, Türkiye’ye Uçuş Kısıtlamasını Kaldırdı
Yunanistan, Türkiye, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya'dan gelecek kişilere yönelik uçuş kısıtlamasını kaldırdı. Yunanistan ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI