Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Aras’tan Bodrum’ a doğalgaz müjdesi
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı yazılı açıklamada bir süredir doğalgazın Bodrum’a getirilmesi ile ilgili yürü..
2400 yıllık lahit ilk kez açıldı, çıkanlar şoke etti
Bodrum'da bugün Kral Mousolos Dönemi'nden kalma 2400 yıllık lahitin kapağı ilk kez açıldı, içinden çıkanlar şoke etti. K..
Yeşilçam'ın ünlü yönetmeni Feridun Kete Bodrum’da yaşamını yitirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık iki aydır özel bir hastanede solunum yetmezliği nedeniyle tedavi altında ..
Zabıta komiseri Salih Dalka gözyaşları içinde uğurlandı
Bodrum Belediyesi’nden emekli olan ve iki gün önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren emekli zabıta komiseri Salih Da..
Polis memuru Kütahya’dan Çini Esintisi’ni Bodrum’a getirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 21 yıllık polis memuru Hasan Hüseyin Kurt çini tutkusunu serg..
Ortakent’te korkutan kaza, bahçe duvarına çarparak durabildi, 2 yaralı
Bodrum’un Ortakent Mahallesi Müsgebi Caddesi üzerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin b..
 MAKKO Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açıldı
Farklı meslek gruplarından Marmarisli üretici kadınların bir araya gelerek kurdukları S.S. MAKKO Kadın Girişimi Üretim v..
Girit adasında 4.7 büyüklüğünde deprem
Girit adasında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli tarafından açıklanan verilere göre depremin merkez üssü G..
Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt Didim’de ölü bulundu
Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatı..
Yasak başladı. Bodrum ve Muğla dahil. İçişleri Bakanlığı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detayları hatırlattı
İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kı..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI