Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Güvercinlik ve Küçükbük’de kaçak yapılar yıkıldı
Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıların yıkımının Güvercinlik ve Küçükbük Mahalleleri'nde devam ettiği b..
Bodrum Mızıkacıları
Türkiye’nin ünlü sanatçıları Bodrum Mızıkacılarını kurdu: Yaşımız 70 ve üzeri ama işimiz bitmedi, bu ülkeye ve kente bir..
Nesli tehlike altındaki 7 kara akbabayı zehirleyerek öldürdüler
Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) kırmızı listesinde yer ..
Temizlediği evden 200 bin TL. lik hırsızlık yapan kadın yakalandı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde temizlik için gittiği evden yaklaşık 200 bin TL. lik ziynet eşyası çalan kadın yakalanarak gö..
Çevre mühendisleri belediye personellerine sıfır atık eğitimi verdi
Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli çevre mühendisleri belediye personeline bina içi ve bina dışı sı..
Av. Nazlı Aydoğan yazdı: 5 Nisan Avukatlar Günü
Avukatlık mesleği, insanlık tarihinin, en eski mesleklerden biri olarak kabul edilir. Bir kişinin kendi haklarını kullan..
Bodrum’da doğalgaz istemiyoruz eylemi, Ahmet Aras müjde vermişti
Muğla’nın Bodrum ilçesine doğalgaz getirileceğinin açıklanmasının ardından bugün Belediye Meydanı’nda eylem ve basın açı..
Erol Metin Erdoğan Kupası Yelkenli Yat Yarışları yapıldı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Erol Metin Erdoğan Kupası Yelkenli Yat Yarışları, renkli görüntülere sahne oldu...
Tartıştığı kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü
Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Melisa Kılıç (25), tartıştığı eşi Burkan Kılıç'ı (28) bıçaklayarak öldürdü. M..
Av. Ersin Uslu yazdı: Devletin Temeli Adalet Adaletin Temeli Savunmadır
Ülkemizde her yıl 5 Nisan Avukatlar Günü olarak kutlanılmaktadır. Avukatlar yargının üç kurucu unsurunun en önemli sacay..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI