Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

İlk defa bir şair Vogue dergisine kapak oldu
ABD'de dünyaca ünlü moda dergisi Vogue, ABD Başkanı Biden'ın yemin töreninde şiir okuyan Amanda Gorman'ı Mayıs 2021 sayı..
İstanbul Sözleşmesi kadının insan hakları beyannamesidir
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve bazı sivil toplum örgütleri ile bazı siyasi partilerin..
Roma Dönemi’ne ait kaya mezarları kültür turizmine kazandırılacak
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü denetimind..
Yaralı leyleği jandarmanın dikkati kurtardı
İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede devriye gezerken ayak ve ağzından yaralı olan leyleği bularak tedavisinin yap..
Mavi Bayraklı Gümüşlük Koyu'na atık suların boşaltılması, idam fermanıdır
Muğla’nın Bodrum ilçesinin turistik ve tarihi değerleri ile öne çıkan Gümüşlük Mahallesi Koyu’nda arıtma tesisinden deni..
Güçbirliğinden Çağrı “Bodrum Artık Çilenin Değil, Huzurun Kenti Olmalı”
Bodrum Güç Birliği Derneği ‘nden yapılan yazılı açıklamada “Bodrum Yarımadamızın kanayan yarısı olan ve yıllardır bitmey..
Belediye Meclisi Jiletli bahçe telini yasaklandı
Belediye Meclisi oy birliğiyle, çocuk ve hayvan yaralanmalarına neden olan jiletli bahçe teli kullanımını yasakladı. Dah..
Baba ve oğlunu gözünü kırpmadan öldürdü, kaçtı
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy'de komşular arasında uzun zamandan süren husumet kavgaya dönüştü. Av tüfeği i..
İstanköy (Kos) Spor Kulübü Başkanı Hatzipavlis yaşamını yitirdi
Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) adasındaki Kos Spor Kulübü Başkanı Vassilis Hatzipavlis'in dün öğleden sonra K..
Datça gece boyunca depremlerle sallandı
Muğla'nın Datça ilçesi, gece boyunca Ege Denizi açıklarında meydana gelen büyüklükleri 3.7 ve 4.3 arasında değişen 4 dep..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI