Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

BODRUM’DA FIRTINA KABUSU
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos ilçede hayatı felç etti. Bazı tekneler k..
BELEDİYE YIKIMLARA BAŞLADI. KAÇAK İKİ BİNA TAMAMEN YIKILDI.
Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yakaköy’de ruhsatsız ve kaçak olduğu tespit edilen ve 2016 yıl..
BODRUM KALESİ’ NDE GÜZEL OLAN HERŞEY TALAN EDİLMİŞ
Restorasyon ve onarım yapıldıktan sonra 19 mayıs 2019 tarihinde kısmen ziyarete açılan Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi , ..
SALSA’NIN USTALARI BODRUM’DA YARIŞIYOR..
Türkiye Dans Sporları Federasyonu ve Bodrum Dans Kulübü tarafından düzenlenen ve dün başlayan “Cem Demir Sportif Salsa T..
GELECEĞİMİZ ATALIK TOHUM VE YEREL FİDELERDE
Bodrum Tohum Derneği tarafından bugün düzenlenen 3. Geleneksel Fide Şenliği görsel şölene dönüştü. Öğrenciler hem oynadı..
FİDE ŞENLİĞİNİ KAÇIRMAYIN.
Bodrum Tohum Derneği tarafından 8 Mayıs’ta düzenlenecek 3. Geleneksel Fide Şenliği için son hazırlıklar tamamlandı. "He..
DİNÇ: FIRSATI KAÇIRMAYIN, DENİZLERİMİZDE GELECEK VE BEREKET VAR
Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç bugün yaptığı yazılı basın açıklaması yaptı. Dinç aç..
KAYNAR İDDİALI KONUŞTU... ALT YAPI BENİM İŞİM
Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, seçim çalışmalarını Turgutreis’ de sürdürdü. Kayn..
SAYNUR GELENDOST’ U UNUTTURMAYACAĞIZ
Türkiye’de çevrecilerin anası olarak bilinen çevreci Saynur Gelendost anısına Bitez Mahallesi’ nde Eğitim ve Uygulama A..
BİSİKLETİN EN İYİLERİNE ÖDÜL VERİLECEK
Bisiklet İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek olan Bisikletin Enleri Ödül Töreni Marmaris’te yapılacak...
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI