Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

“Emanetiniz Emanetimizdir Bursu” için 100 doktor 100 tarif yazdı
Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) üyesi doktorların ve daha birçok doktorun bir araya gelerek hazırladığı “100..
CERN araştırmacısı: İnsanlar her 2 kilometrede bir 'dijital iz' bırakıyor
Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Araştırmacısı Zafer Acar, dünya genelinde akıllı telefon, bilgisayar ve internet..
500 yıllık yörük köyü Çomakdağ'ın  çiçek kokan kadınları
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı 500 yıllık Yörük Köyü Çomakdağ’da geleneklerin günümüze kadar yaşatılmış olması dünya kül..
Pandemi yasağında plajda gülümseten diyalog
Muğla'nın Bodrum ilçesinde pandemi nedeniyle sahiller ve sokaklar ıssız kaldı. Kentte yasağa büyük oranda uyulurken evle..
Türkiye’nin en güzel mağaralarından İncirliin'e yeni proje
2012 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Beçin Kalesi ile Türkiye’nin en güzel mağaraları arasında ye..
Ege Heykeli Turgutreis balıkçı barınağına yerleştirilecek
Bodrum'un en kalabalık nüfusa sahip mahallesi Turgutreis, yeni bir meydana kavuşuyor. Bodrum Belediyesi’nin kentin çehre..
CHP'Lİ GİRGİN “İtalyan granitini boşver Muğla’nın mermerini kullan”
CHP Muğla Milletvekilli Süleyman Girgin Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada İstanbul Havalimanında Portekiz, TBMM H..
169 bin 817 kişi HES kodu ile ulaşım sistemine entegre oldu
Muğla Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgını dolayısıyla 8 Aralık 2020 tarihinde Muğla il genelinde toplu ulaşımda HES k..
Kayalıklara çarpan göçmen teknesinde ölü ve yaralılar var
Midilli adasına göçmenleri götüren teknenin adaya yakın bölgede kayalıklara çarpması sonucu 1 kadın öldü, kayıp göçmenle..
Yalıkavak’ ta ÇED toplantısı yapılacak marina- otel projesinde neler yer alıyor?
Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde pazartesi günü ÇED toplantısı düzenlenecek olan ve Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm v..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI