Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Yanyana cesetleri bulunmuştu, 4 gencin yürek burkan hikayesi ortaya çıktı
Manisa'nın Ahmetli ilçesinde otomobil yanında cansız bedenleri bulunan Serkan Zangal, kuzeni Ümit Zangal, Muharrem Zengi..
Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç kurtarılamadı
Bodrum’da dün meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde yaralanan 21 yaşındaki Emre Atasoy, tedavi gördüğü hastanede t..
Şadan Gökovalı yarın Akyaka’da toprağa verilecek
Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabağaçlı..
Marangoz atölyesi ile büyük tasarruf
Bodrum Belediyesi, ilçe genelindeki hizmet binalarında ve peyzaj düzenlemelerinde kullanılan mobilyaların üretimini kend..
Büyükşehir Belediye’de toplu iş sözleşmesi imzalandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUBEP yetkilileri ile DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası yetkilileri arasında imzalanan toplu i..
Bodrum’da Külliye Cami’ye dönüştü, bu kez ruhsat tepkisi geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nda 2012 yılında projesi başlatılan ve 4 yıl önce ise TMMOB açtığı i..
Akyarlar'da uyuşturucu ve silah operasyonu
Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde jandarma tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.
iki kişilik eğitim uçağı kayboldu
Yunanistan’ın Kavala kentinden havalanan iki kişilik eğitim uçağının kaybolduğu açıklandı. Askeri helikopterler ve arama..
Barış Manço gideli 22 yıl oldu…
1999 yılında aramızdan ayrılan Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço ölümünün 22'nci yılınd..
İzmir güne depremle uyandı, art arda gelen depremler korkuttu
Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4.1'lik depremden yaklaş..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI