Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Girgin'den TBMM'ye çağrı “65 yaş üstünün hapis hayatına son verin”
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu'nda iktidara '65 yaş üstü vatandaşların hapis hayatına son ver..
 İzmir’i hortum ve dolu vurdu: 16 yaralı
İzmir'de hortum ve dolu yağışı yaşandı. Çeşme'de hortum nedeniyle ağaçların devrildiği, araçların savrulduğu ve evlerin ..
Pegasus'tan indirim kampanyası
Pegasus Havayolları, flypgs.com, Pegasus Mobil uygulama ve acentelerden 11-14 Şubat’a yurt dışı tüm uçuşlarda geçerli ka..
THY'den büyük bahar indirimi başladı
Türk Hava Yolları (THY) yeni bir indirim kampanyası duyurdu.
Yatağan eski Belediye Başkanı CHP’li Hasan Haşmet Işık coronavirüsünden yaşamını yitirdi
Muğla’nın Yatağan ilçesinde CHP’den 3 dönem belediye başkanlığı yapan Hasan Haşmet Işık coronavirüsü nedeni ile iki ay ö..
Barış Akarsu' nun hayatı film oluyor
Bodrum’ un Torba Kavşağı’nda 28 yaşında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ünlü Rock sanatçısı Barış Akarsu kıs..
Bodrum işgal, talan, rant politikalarına maruz kalmaktadır…!
Bodrumlu STK’lardan 47 üye üç saat toplantı yaptı. Kararı açıkladı… Bodrum'un tarihsel, kültürel değerleri ve doğası, An..
Balon balığı yiyen kaptan öldü, dört denizci hastanelik oldu
Kuru yük gemisinin mürettebatı, Finike açıklarında yakalanan balon balığını yedi. Zehirlenen geminin ikinci kaptanı Muha..
Salgında eğitimin durumu ve öneriler açıklandı
Muğla Eğitim Sen, Öğrenci Velileri Derneği ve Muğla Tabibler Odası ortak açıklama yaparak salgında eğitimin durumunu ve ..
Acımız büyük… Üç askerimiz şehit oldu
Pençe Kartal-2 Harekatı'ndan bir acı haber daha... Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan'ın ardınd..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI