Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Doğa harikası Milli Park'ın etrafı midye üretim çiftlikleri olacak
Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki eşsiz güzellikteki Dilek Yarımadası–Büyük Menderes Deltası Milli Parkı kıyılarına, balık ..
Yunanistan ne zaman turist kabul etmeye başlayacağını açıkladı
Sınırların turistlere açılmasının ve normalleşmenin anahtarının aşı olduğunu belirten Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miço..
Gençlik Merkezi’nden öykü yarışması..
Milas Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, 81 ilde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerinin, gençlerin serbest zamanl..
Pınar Gültekin davasında Mertcan Avcı tahliye edildi, katilin eşi Eda Avcı yaşadıklarını anlattı
Pınar Gültekin cinayetinin sanıkları bir kez daha hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Cemal Metin Avcı'..
Son dakika…. 40 ilde operasyon: Aralarında HDP’li yöneticilerin de bulunduğu 718 kişi gözaltında
40 şehirde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda aralarında HDP il ve ilçe başkanlarının da olduğu 71..
Hollywood yıldızlarının takıları Bodrumlu kuyumcudan
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve ünlülerin kuyumcusu olarak bilinen Ali Rıza Akdolu yaptığı takılarla Hollywood yıl..
Bodrum'da 17 ayrı suçtan aranan şahıs bağ evinde yakalandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 ayrı suçtan aranan 36 yaşındaki şahıs saklandığı bağ evinde jandarmanın operasyonu sonucu ..
Pınar Gültekin cinayetinde bugünkü duruşma gelişmeleri
Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Meti..
Denize açılan ve kaybolan eşini bulana 100 bin TL. ödül verecek
Sandalla denize açılan ve alabora olarak suya düştükten sonra bir daha haber alınamayan Ümit Çakmak’ın eşi Kardelen Çakm..
Bodrum ve Muğla’da yüz yüze eğitimin yapılacağı okullar açıklandı
Bodrum ve Muğla’da bugnü yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar açıklandı. İl genelinde 183 ilkokulda 13343 öğrenci ve 95..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI