Bugun...

"anterhaber" İLE İLGİLİ HABERLER

İçişleri Bakanlığı’ndan yılbaşı için ‘yabancı turist’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Cadde, Bulvar, Meydan Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, yarın 21..
‘YAPI’NIN ‘OSCAR’LARI SAHİPLERİNİ BULDU
‘’ALTIN ÇEKÜL ULUSLARARASI YAPI KATALOĞU ÖDÜLLERİ ZEMİN/DUVAR KATEGORİ ÖDÜLÜ’’ BİEN’E
Akademisyen Aylin Sözer’i katleden cani, kan donduran detayları anlattı…
İstanbul’da 48 yaşındaki akademisyen Dr. Aylin Sözer’i katleden 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız emniyette kan donduran cinay..
Pazar alışverişi yapacakların dikkatine ! 4 günlük yasak geliyor..
Pazar alışverişi yapacak vatandaşlarımızın 01 Ocak 2021 Cuma günü sabahı sokağa çıkma yasağı uygulaması nedeni ile Cuma ..
Datça polisinden yılbaşı öncesi kaçak alkol operasyonu
Muğla'nın Datça ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı operasyonda çok sayıda kaçak içki ve yapımında kullanılan malzeme el..
Belediyenin görevi yeşil alanı ve çocuk oyun alanını betona çevirmek mi?
Bodrum’un Torba Mahallesi’nde 93 yaşındaki Hakkı Anter’in yeşil alan ve çocuk oyun alanı olarak terk ettiği 657 metrelik..
Suna Yıldızoğlu babasından sonra annesini de kaybetti
Oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun annesi hayatını kaybetti. Haberi sosyal medyadan duyuran Yıldızoğlu'nun geçen ay da babası ve..
Yurt dışından gelenlere
Yurt dışından gelenlere son 72 saatte yapılmış negatif sonuçlu "PCR testi ibrazı zorunluluğu" uygulaması hudut kapıların..
Kütüphanede yangın var!
Ödüllü New Yorker muhabiri ve New York Times’ın en çok satan yazarı Susan Orlean, aralarında Rin Tin Tin, Saturday Night..
Çevreyi kirletenlere 2021'de verilecek cezalar belli oldu
Umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere uygulanan 351 liralık ceza 382 liraya, egzoz emisyon ölçümü yaptırmayanlara ve..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI