Bugun...

"anterhaber" İLE İLGİLİ HABERLER

Milli Eğitim Bakanı: Çift kanatlı çocuklar yetiştirmek istiyorsak...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "Hem sanatı hem bilimi hem ahlaki değerleri, hem kendi toprağını birlikte ele almazsak çocuk..
Türkiye’nin üç geleneksel mirası daha UNESCO adayı
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin geleneksel mirasları “Geleneksel Ahlat Taş İşçiliği”, “Sedef Kakma Sanatı” ile “..
Belediye nikahları canlı yayınlayacak
Marmaris Belediyesi, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında yeni evlenecek çiftler için online nikah uygulaması ..
Askeri eğitim uçağı denize düştü, kurtarma çalışmaları devam ediyor
İzmir'in Foça ilçesi Mersinaki mevkisinde askeri eğitim uçağının düştüğü ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık..
İlk defa bir şair Vogue dergisine kapak oldu
ABD'de dünyaca ünlü moda dergisi Vogue, ABD Başkanı Biden'ın yemin töreninde şiir okuyan Amanda Gorman'ı Mayıs 2021 sayı..
İstanbul Sözleşmesi kadının insan hakları beyannamesidir
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve bazı sivil toplum örgütleri ile bazı siyasi partilerin..
Gümbet’te motosiklet kazası, 1 yaralı
Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde motosikletiyle seyir halinde olan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindek..
NASA yarışmasında ‘Van Gölü’ finalde
ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) düzenlediği ‘Dünya Turnuvası' isimli online yarışmada, Van Gölü'nün uzaydan çekil..
Girgin: 'Muğla Merkezi İdare'den hakettiği yatırım payını alamıyor'
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, dün TBMM Bayındırlık, İmar ve Turizm Komisyonu’nda görüşülen 2/3517 esas numaral..
Üniversiteli Simay kaza kurbanı
İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsünün altında kalan üniversite öğrencisi Simay K..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI